haha fail

ajaj.. har engelska prov imorgon, och glömde böckerna i skolan.. har inte läst något.. Nåmen det är velan inget viktigt, sskrivningarna fo redan :).

Varje gång vi har cheerleading tävlingar, eller uttagningar till tävlingar måste tävlingslaget väljas, eftersom vi är så många i vårt lag kommer viss bli utan en plats.. men jag kom med :), vilket var en stor lättnad eftersom jag nu vet att jag kan satsa fullt på det :). härligthärligt

18 års dag.. inte ännu

För 2 veckor sedan blev min pojkvän 18 år.. De va najs! Men nu vill jag också bli 18. jag vill ha mitt körkort nu.
Det är egentligen bara en liten del av livet som man är underårig, och sen är man ''överårig'' resten av livet, men varför skall det gå så långsamt då det börjar närma sig?
Men.. Den dagen kommer snart som tur.

Snart skall jag iväg till bussen som tar iväg mig till H:fors på mina träningar. Våra utagningstävlingar är om drygt en månad, och vi är inte nära på färdiga ännu!


Dolmio

Ny dator!

oh yes, jag har en ny dator, laptop. pappa bestämde sig att han skulle köpa en dator åt mig eftersom vår andra dator börjat gå sönder och för framtiden.
Den e najs!

imorgon är det geografi skrivningar, lite spännande är det ju, känns som om ja inte riktit ha hunnit läsa så mycket eftersom jag haft så mycket att göra, får se hur det går. Jag har ju en andra chans på våren så de ska vell ordna sig!

Har inte fått in några bilder på en tid eftersom jag inte gjort något speciellt heller.. varit på träningar, jobbat, gjort skoluppgifter, läsit.. tråkiga saker.. Hoppas det händer något spännande nu nån dag så jag får lite happenings bilder hit :)!

Tills nästa gång, hejdåå!


ställen




bra nog, eller inte

har kännt mig nere en tid, stressat massor. Allting kommer på en gång. Skulle inte orka.
Vill att mamma kommer hem från sin resa NU! Vill ha min mamma här.
har försökt att koncentrera mig på skrivningar och grejer, men alltind skiter sig.
Idag orkade jag faktiskt ganska bra, men räcker de då? nej.
Blaah, måste pigga upp mig lite.

Har börjat i bilskolan. Det är ganska spännande.. Inte så svårt egentligen.. Väntar på att få körtkortet :)
Men nu ska jag och sova.. Ha de så bra allihop!


är jag tillräcklig

Jag har en konstig känsla inom mig
En känsla som inte känns så jätte bra
som spökat mig länge länge

är jag duktig
är jag bra
är jag tillräcklig
är jag så bra att
någon är stolt

att känna så
hör till livet
men vad om jag inte
vill känna det
helatiden

du är slarvig
du måste skärpa dig
kanske du borde vara
som mig
jag som är
så duktig
som kommer långt
i livet

jag gör mitt
bästa
jag är vad jag
är
det får
duga
jag vill vara
bra
jag är
bra


STREEESSSS!

NÄR var jag sist här och skrev något?! EN EVIGHET SEDAN! altså jag SPRICKER snaart av alla uppgifter jag har att göra här och där!! SPRICKER!
Gaaaah tills imorgon borde jag göra jogga och matta uppgifter klara, de är båda stundetexamens uppgifter och INTE såååå lätta! Jag tränar 7 gånger i veckan, skall läsa en bok till moddan, läsa på stundetksrivningar, fixa födelsedags presanter, sköta om huset och kattorna, vara med min pojkvän, söka fram bort tappade lappar och andra saker! PAAANNNGG jag gick sönderrrr!

RSS 2.0