don't worry, be happy

Jag har varit väldigt flitigt dessa sista veckor av gymnasiet (nög för att vi inte haft sååå mycket uppgifter), jag har gjort mitt hälsokunskaps arbete färdigt och geografi presentationen är redo att redovisas! Måste nog klappa mig själv på axeln. Har inte haft någon skolstress på sistone. Men snart börjar studentskrivningarna och då kommer ångesten igen..
Sitter just nu i skolan och bloggar eftersom jag inte har något att göra på mitt HK arbete! Tjohej!
Snart får jag gå och äta skinkfrestelse. Och hör och häpna! Vi har GRÖT på fredagen! kan man tro det?? vi hade gröt senast på lilla julen! man skulle kunna tro att gröt skulle vara dagens meny var dag då det är lågkonjunktur, men nej. De skrapar ihop allting annat äckligt. Men på fredagen blir de MUMS!
Nu skall jag ta mig till maten så jag inte blir sist i kön!

Have a nice day!


MAAT!

skall äta leverlåda nuu. NAM!

idag!

aah, nu är den dagen här som jag så länge har väntat på (i två veckor..).. M kommer hem! ljuvligt!
Idag har vi också 4 timmars träning. Så jag kommer altså att vara hemma först kl. 21.. Troligen kommer jag att vara väldigt trött, då jag är trött så blir jag på dåligt humör. Men jag tror no att tanken om att M är hemma kommer att rädda kvällen :).
Nu skall jag äta mammas goda gröt!
ha en god fortsättning på dagen!

MJ!

Jag fick denna otroligt snygga skjortan av min syster då hon kom från Thailand. Dagens look är altså MJ! jag tackar systramii!


shopping feber

Jag försöker konstant komma på orsaker varför jag skulle få köpa nya kläder åt mig. Försöker helatiden övertyga mig själv att jag verkligen behöver nya kläder (vilket jag inte egentligen behöver..)! Tur så har jag kunnat hålla mig för frestelsen och inte köpt något. Men sedan.. gav min farmor mig 20euro! oumaigaaad. Jag måste se till att pengarna går till något som jag verkligen BEHÖVER!
Jag har känt mig konstigt nere nu en tid, kanske jag är trött eller något jag vet inte. Men jag hoppas det bara är en liten period.. (Där har jag också en orsak till varför jag skulle kunna köpa något, för att pigga upp mig själv!)
Jag saknar M mer och emr för varje dag han är borta. han kommer hem på lördag, hoppas vi hinner varaq mycket tillsammans, annars vet jag inte hur nästa vecka utan honom kommer vara..
Skönt att få sova nära honom igen. har saknat det massor.



Sommar 2009

ha en skön kväll!

tillbaka till verkligheten

hemma igen efter 21h träning. Jag ör otroligt trött och mixed feelings.
Det värsta är att man igen inser att det är skola imorgon, jag kommer vara mycket trött och att nej, M har inte kommit hem fastän tiden på lägret kändes så lång. Jag var på otroligt dåligt humör då jag kom hem, och det hjälpe inte saken att där inte var någon som höll om mig. Lägret gick riktigt bra med svett och tårar inblandat, men vi fick mycket gjort.
Otroligt trötta jag går nu och lägger mig och berättar mer en annan gång.
Godnatt!

nu iväg

mot vierumäki! Där vi kommer att träna en hel del varje dag. Tyvärr syster, jag hinner inte se dig då du kommer hem från din Thailandresa..
ha de så bra!
ps. jag har hört att det är god mat på vierumäki, JAG ÄR RÄDDAD! ;D

ps.

jag saknar min man. :/

fysiskt trött

Idag har jag varit underligt trött i kroppen, träningarna gick underligt långsamt då jag bara väntade på att komma hem för att min rygg värkte så otroligt. Jag håller även på att bli sjuk så det kan ju vara det som inverkar.
Idag går jag tidigt och sova, så nu tar jag något och äta och sedan GODNATT!

favorit hörn

Jag brukar ofta ta bilder på mig själv (haha vad egoistisk jag låter :'''D) då jag skall någonstans eller har foto humör. Jag har ett ställe i mitt rum där jag alltid brukar ställa kameran. Jag skall visa några bilder så förstår ni kanske HUR många gånger jag tagit bilder just där :DD. (och här är bara några av alla bilder jag tagit just där)






man kan se min fina tapet där bakom på varje bild, egentligen gör det bilden mer spännande, men den avslöjar också bilden genast ;).

"hyvä asiakas"

"H&M pakettisi on tullut" ! OH YEAH! nu måste jag ta bilen till stan och söka mina kläder! tjohej!

ute i det sköna

Mitt sinne har lugnat sig efter den värsta sorge tiden.. Efter att jag talade med M igår kändes det mycket skönare genast, jag fick mycket lättare sömn. men jag tycker det är tråkit då han måste vara där, då han inte alls tycker om det.. "mäktiga" män som står och skriker att gardinerna är fel, sängarna är fel bäddade osv. kan inte vara så roligt, jag skulle säkert ge dem en näve i ansiktet om de kom och skrek åt mig.. Men det skulle inte sluta så bra för min del..
jag var just ute och tog några härliga foton på den härliga vintern som ännu är här hos oss

Vit är nog den vackraste färgen (om det kan kallas färg) som finns. Så enkel och ensidig, men ändå så fin. (usch jag låter ju nästan poetisk).
På fredagen skall vi på cheer läger med laget, skall bli najs att få göra programmet helt för fullt! jag lyckades också få min halv volt bakåt i skick igår. hoppas jag lyckas få den så bra att jag orkar göra den i programmet då det är tävlingar!

ha en skön dag!

svullna ögon

Jag minns inte när jag senast har gråtit så mycket som igår kväll. Att vara utan någon jag tycker om så mycket och som varit där brevid mig i fleraflera månader är hemskt och svårt. Mina ögon är så svullna, jag känner mig som qasimodo. Och detta skall man då orka med i ett år? Jag hoppas verkligen det blir lättare, och snabbt!
Nådot positivt som hänt mig är att jag kom med i tävlingslaget. Men inte ens det känns bra just nu, för flera orsaker..
Försöker trösta mig själv med att lyssna på vår låt av coldplay, men det kommer bara mer tårar då..
Nu måste jag göra mig klar, skall snart till skolan.
ha en skön dag!

känner mig ensam ;/

2h

nu är det ca. 2h tills M är borta, och vi syns först efter 2 veckor.. det känns tomt.

trött på samma gamla vanliga

Om jag skulle skriva en lista där det står allting som jag är trött på så skulle den bli lååååång! Jag är så trött på samma gamla rutiner och liv! så känner jag mig idag kära ni!
jag orkar inte mer med skola och samma gamla tröga lärare, orkar inte med Finland och hemstaden som alltid är den samma, jag vill bort iaf. för en tid så jag fick se något lite annorlunda.
Nå iaf. blir de annorlunda då min M kommer fara till armén, men hur annorlunda och hur positivt det är är sedan en annan sak..
Hoppas ni andra har en bättre dag än vad jag!

kommer smygande

Det har inte varit så svårt härtills, men jag börjar sakta förstå att armén närmar sig för M, och att han snart inte mer är här med mig var dag.. Ett år av väntande på varje veckoslut då han kommer hem kommer att börja nästa måndag.. Det är inte så lätt.
Jag försöker tänka positivt, men lätt är det inte. Mamma och pappa säger att det självklart blir lättare med tiden då det blir rutin. Jag hoppas det kommer vara lättare än vad jag tror!

någon annans pojkvän som är påväg till armén i år?


3 dagar kvar av lovet

Snart blåser det tillbaka till skolbänken och pluggandet kommer att fara i "full" gång igen.. Det är inte mycket kvar av gymnasiet vilket är såååå skönt, men tanken om uppkommande skrivningar stressar mig. Igen skall alla böcker grävas fram, allting skall läsas och kunnas.. Läsning har aldrig riktigt varit min grej, förutom att läsa Kalle Anka, därför är det inte najs att måsta läsa allllting om igen.
På lovet kommer jag att spendera min tid med min pojkvän som är påväg till armén. jag kommer att träna lite, efter lovet kör det igång med full träning inför FM. jag har många gånger konstaterat att det är såå bra att ha någon hobby man håller på med flera gånger i veckan, då går allting mycket lättare och man stressar mindre. vad är bättre än att få kasta på människor och att använda sina agressions krafter då man tränar? Det är troligen tackvare cheer jag har klarat gymnasiet.. thank you cheerleading for saving my life!
jag har också kommit i full gång med att planera mina juniorers nästa cheer period, nu skall det sättas igång för fullt! Hoppas de är lika entusiastiska som jag :) !

Nu titta lite på Tv sedan hänga med pappa :) . ha det skönt!

(gammal chill bild)

-17 grader

Det är så helsikes kallt där ute, såhär på tal om global warming.. jag trodde verkligen många år att det är global uppvärmning på gång, men nu tvivlar jag, om detta inte bara är ett undantag. jag hoppas verkligen att vintrarna kommer att vara såhär kalla, häldre kallt och halt än brunt och vått..
Idag har jag träningar igen, tjohej! Vi håller på att få ihop vårt FM-tävlings program, det är ganska så på hälft, men kanske det ännu tar sig :), och sedan smäller deet i Februari då vi uppträder!
jag har börjat mitt nyårs löfte nu, och jag skall altså försöka vara utan att äta nåå sötsaker eller ships eller dricka nå ohälsosamt.. Får se hur det går :), skall iaf. hålla mig tills FM-tävlingarna.
Nästa vecka far M till armén.. jag vet inte alls hur det skall bli här med mig, ensamt iaf.. Annors skulle det vara okej, men då det är just nu då allting kommer på en gång, mer studentskrivningar, bestämma vilken skola jag skal ansöka till, troligen flytta, bestämma vart jag skall flytta och med vem.. GAAH! det är så jobbiiiiiggtt.
Men man skall tänka positivt, det blir no bra till slut :).
Skön fortsättning på dagen!

NYÅR! 2010 is here!

japp, så var årsskiftet här, och jag spenderade mitt nyår i trevligt sällskap :). Vi började här hemma hos oss med lite skumppa och snask, efter det tog vi oss till torget där det sköts raketer, sedan en sväng till baren :).
Här får ni några bild godingar från kvällen!

söta flickor :)



E ville ha kameran, hon säger "S, kan jag få kaninen?"

"HUR SKALL HÅRET FIXAS INFÖR NYÅR?!"

Jag skall berätta! Egentligen är jag lite sent ute eftersom nyårs natten var i natt, men jag tänker berätta ändå!
För att det är en speciell kväll/natt så måste man ju vara speciell själv också.
Så jag och min vän bestämde oss för en enorm afro frilla! ooh jaa de ble najs!
För att fixa en afro frilla behöver du gummiband och hår.. Du skall ta en liten knippe hår och börja snurra på det så att det till sist börjar snurra sig själv in i en liten knippe. Här ska ni få se bild hur det kommer se ut

Det kommer att spänna lite i hårbottnet, men sedan...

Voila! Så har du en super snygg frilla inför kvällen/natten!

RSS 2.0