Nuu släktkalas!

jag vet.. braa kvalité... Men.. Såå ser jag ut ( så mycket man nu ser) .. Nu måste jag göra sällskap åt mina gäster!





sitter i skolan

japps, här sitter man då i skolan och väntar på att de tre lediga timmarna skulle gå snabbare.. började 8 idag, hade en och en halv timmes studerande, nu ahr jag 3 HÅL I STRÄCK! sedan en timme igen.. hur onödigt kan detta vara.. JOO MYCKET!
Nåmen hursomhelst, idag firar vi mej med släkten, imorgon är det den egentliga dagen.. 18 År, nice.
Jag har städat mitt rum som tur, men resten av huset måste ännu fixas lite, och dessutom blir det en liten överraskning för alla som kommer, något nytt har uppstått i vårt hem ;)).
Imorgon bär det av mot Åbo, där skall i äta och fira med familjen, på kvällen skall jag DANSAA, får se om jag vågar taa nåå drickor, är inte direkt dendär alkohol typen :), har varit nykterist här tills..
Nu skall jag läsa No Country For Old Men, skall vara läst om en vecka! har 200 sidor kvar, och jag är IIINNTE bra på att läsa böcker heller :DD.
God fortsättning på dagen!

Bye!

benjamin button upplevelse..

Idag då jag skulle till bussen kom det imot en munk.. Han började fråga och undra och prata.. Sedan gav han mig kokosbollar, för att sedan kunna kräva pengar av mig till sin förening eller liknande.. Jag förklarade att jag inte har något att ge eftersom det jag hade kvar var busspengar.. Jahaja då slapp jag därifrån , och så sedan då jag kommer till busshållplatsen ser jag min buss åka iväg.. OM inte munken skulle ha stannat mig och börjat babbla hade jag hunnit hem med just den bussen!! Detta påminde mig om en del av benjamin button filmen då han berättar att hans älskade kunde ha klarat sig utan att bli överkörd OM saker och ting inte skulle ha hänt där före..
Najs..

På lördag fyller jag år!

Jaa sedan liten uppdatering från tävlingarna vi var på.. Vi kom inte med till VM, men vårt program gick bra! Vi tävlade mot ett lag som varit finska mästare sedan 2001.. Och vårt lag har varit aktivt i kanske 1 och halv år.. Men vi var alla mycket nöjda och det var huvudsaken :)).

Idag köpte jag Nya kläääder tjohejj! 

Övre delen Vero Moda och leggingsen Lindex.

Genrep

Såhär såg det ut på Tisdagens generalrepetition ;). Jag är i gömman bakom killen med mörkt hår till vänster :).



svartvita minnen

Min farmor fyllde år idag, och vi var där på besök. Jag kom att tänka på att jag aldrig sett nåå bilder på min farmor som yngre, jag sade högt mina tankar och vips satt alla och kollade igenom en massa album med svartvita foton tagna på 40-talet. Det var sjukt roligt, och jätte trevligt att se hur min farmor sett ut. Hon var slank och vacker :)).

Imorgon måste jag packa inför min resa till Uleåborg, var vi kommer att tävla på lördagen, det börjar blii ännu meer spännandee..

Nästa vecka fyller jag även år.. helt sjukt hur tiden går snabbt då man inte tänker på det..

Nu skall jag se på Will&Grace ;)).

Skön fortsättning på kvällen!

endast 2 DAGAR KVAARR!

ojnej! på fredag drar hela mitt lag iväg till Uleåborg för att delta i VM-uttagnings tävlingarna! idag hade vi generalrepetition, det gick helt okej, litet att finslipa ännu (haha, roligt att jag säger så eftersom det var genrep. :DD). Men det brukar gå så att genrep går åt skogen, men tävlingarna bra! vi får hoppas det är så denna gång också!
Det har börjat bli myyyccckkeet kallt ute och man måste verkligen sätta på sig ett och annat plagg för att inte frysa ihjäl!
Nu skall vi se på film med nästan hela familjen! adios amigos!


ahoi där ute!

''uppdatering tack'' fick jag höra och tänkte att det kanske behövs uppdateras joo.. jag vet inte riktigt vart min inre bloggare har försvunnit, har glömt bloggen helt då jag stressat så mycket med allting annat.
Jag tycker bara inte om att uppdatera utan bilderrr! Men jag har inte en liten behöndig kamera med mig eftersom jag endast har en stor system som man inte tar med sig överallt..

Det som hänt/kommer hända under den senaste tiden:
- köpte för 30 min sedan en ny skjorta (tyvärr finns ingen bild gaaah -.- )
- har stressat mer än vanligt över cheerprogrammet som skall visas om en vecka
- har haft höstlov i en vecka skööööönt
- tänker idag gå ut och dansa lite :)
- fyller snart 18 höhö ^^
- har varit på halkbanan med bilskolan, vilket inte alls var så roligt som alla säger det skulle vara..

Japp det var vell det.. inget xtra altså :DDD. haha
jaa men jag måste vara lite mer skärpt med att uppdatera, annars vet ju ingen vad jag göööör och hur jag måår :OO. haha

Ha det så skönt alla höstloovare, och även ni som jobbar och har er :)) .

IDAG SKALL JAG DANSAAA!

funk+dans

På freda var jag ute på ett ställe dom heter Donington, där spelade det två band som spela skön musik. Funkelite var det egentliga bändet som skulle spela, och jävvvvlar så härlit musik det var, verkligen dans musik! Live bänd är myyyccckket bättre än det gamla vanliga inspelade.
Min outfit ''syns'' på bilden nedan, skjortan från GinaTricot, upp piffat med en svart väst och brunt bälte, svarta klackisar.


RSS 2.0