GAAAAH!

HAR MISSAT NU TVÅ TRÄNINGAR I STRÄCK! DET FÅR RÄCKA NUU! känner mig fet..

hemma, sjuk

Gaaaaaaaah! finns det någor jobbigare än att vara sjuuk?? Man sitter hemma och stressar över att man missar något jäättteee viktigt i skolan! det är såå stressande! och så skulle jag inte orrrkkaaa laga nån mat heller! fy fabian säger jag. Hoppas jag inte missar något otroligt viktigt..

idag firar min kusin sin födelsedag och jag skulle verkligen villa gå! Hoppas mamma låter mig fastän jag är sjuk! :)
och så skulle jag ha junior gruppen att träna med idag, oj nejdå, allting gick så på snä.


flowerbooom

var ute och fotograferade efter regnet. såhär såg det ut..


ledigt, och regnigt

plaah. vaknade klockan 8 och hörde hur regnet smattra mot fönstre, M för iväg till skolan och jag blev själv hemma och städa eftersom jag har en ledig dag då hela skolan är på besök i Åbo, jag själv har en tandläkar tid jag måste gå på.
Har städat hela mitt rum, damsugat huset och nu tänker jag snart äta. sedan måste jag komma på något att göra, inomhus tyvärr.. eller så går jag ut och fotograferar lite.. har inte haft tid för det på en tid.. Men nu MAT och sedan något jag kommer på att göra!


Kaba chillade med mej då jag städade





lyckade junior träningar!

ojojoj var har dessa flickor fått sina krafter såhär snabbt?? Typ ALLTING som inte gått förut gick med detsamma idag! sjuka tider jag bara hoppade och tjöööt av glädje! härlithärlit!

Idag låg vi läääänge i sängen med min gulleplutt, såg en film och chillade.. vädre har varit såååå uselt att man inte riktit vill ta sig ut och göra någå alls..
Imorgon är det skola igen, måste samla mig.. :)

chill

plaah.

Skola är sååå tråkit. har haft fullt upp med läxor,träningar,skola,köpande av nya böcker att man inte hinner göra något annat ! GAAAH! orkar inte. tur så får man träna idag och ta ut lite stress. Tyvärr hinner jag inte skriva mer, måste börja fixa mej och äta före jag cyklar iväg till tha city! byebye

SKOLA!

Blaaah. Idag börjar då skolan igen. stress stress med skrivningar, bilskola, träningar,skola och läxor på en och samam gång, det ät inte så najs.. Men nog skall jag klara det, lite xtra kämpande bara.. men nu måste jag börja laga mej klar inför skolstarten.. plaah, vad skall jag ha på mig?? Bilden beskriver dagens fiilis ganska så bra..
Ha en bra skolstart allihop! :)


Woops, skulle berätta om gårdagen!

Jaa igår tog då vårt jenkkiläger slut. har varit helt jätte roligt, vi har fått många tips och lärt oss en hel del nytt! Våra amerikanska tränare var jätte stolta över oss och hade haft det jätte kul! Mina muskler är såå sjuka och jag orkar knapt röra mig.. Vi fick denhär dagen ledig och på Måndagen börjar det igen med full fräs med att öva de nya sakerna vi fått lära oss! Ett av det största vi lärt oss var 2-1-1 (two one one) där pojken står på två andra och lyfter en flicka i luften, bilden finns nedan. Bilden är tagen lite i fel tid och därför ser det inte så fin slipat ut, men snart kan vi det hur bra som helst och då blir det bara fina bilder ;)).
Nu skall jag ta mig till stranden med min pojkvän och spendera hela kvällen där :). Lite ''före skolan börjar''-firande :)
Ha det bra! hejdå!



Våra amerikanska tränare i mitten med svarta kläder :)). Tye and Hali :) !


SOL!

ooh jaa, solen är framme igen, jag har tappat all min brunhet så jag tänker nu ligga i solen en stund! ha det så skönt!
Hörs snart

work it work it, shoulders forward!

Jahh, de va verkigen ett jätte trevligt stuntingpar vi hade som tränare igår! Vi lärde oss massor nya saker och en mega tuff dans! härlit härlit. Hoppas det idag igen blir lika lyckat, och kanske ännu bättre!
ps. Min tand värker ännu också..

idag..

Om några timmar kommer mina cheervänner och plockar upp mej här hemifårn, efter det iväg mot H:fors.. Kommer bli spännande och se hur skrämmande våra amerikanska tränare kommer vara.. hoppas allt går bra så man inte behöver komma hem gråtande.
Vi var IGEN på länk med min syster, det gick bättre än igår faktiskt!
Men nu och packa min cheer väska. Hörs imorgon!

Vårt team. jag på första raden längst till vänster, hjälper till på sidan.

fotoboom

Här har jag lite av mina favorit bilder, täntke att jag skulle sätta ut några här på bloggen så det blir lite mer färggrant :)). Enjoy!

                                                                                         sister beautiful <3

Söta kusinen min

railway/ Auschwitz by you.
till höger en bild från Auschwitz

Vi klarade det!

jauu, fint orkade systern min ;) , för mej va de ju piece of cake ;DD .
Nu ska jag chilla liiitte, och imoron väntar cheerlägret , jep får se hur mycket jag kommer gråta då dom kommer skrika på mig :).

Adjö!

Tandvärk

Än en gång skriver jag om mina tänder..
Igår då vi hade träningar skulle vi kasta tjejen i luften och hon skulle göra full twist, början gick bra, men sen.. knät rakt i framtanden och nu är den lite lös och värcker otroligt, och så har jag ett blåmärke på kinden. Hoppas tanden inte faller av :D, det skulle ju vara trevligt att vara utan framtand ^^ . Men sådant händer.. och imorgon har vi då ett läger där vi har några amerikanska cheerleaders och hjälper oss med nya stunts! coolt indeed.
Fastän min tand värker är min feelis riktit bra, idag har jag mycket att göra, skall till stan, sedan träna med junior-gruppen, bilskola och sedan länk med min kära syster, skall bli spännande att se om vi orkar länka hela vägen ^^
Nu skall jag bestämma om jag cyklar till stan eller om jag tar min motorcykel.. hmmhmm.. kondition eller fart? hmm..

Tills nästa gång, goodbye! <3

Bra feelis :)))

...

tjenatjena
 Seuraa blogiani bloglovin'in

katthår

Vi har tre katter i vårt hushåll, Hampus, Kabanossi(Kaba) och Laku. Dessa tre hårbollar är de mest hårlossande EVER! Jag har hår på alla mina kläder, men vem kunde leva utan dessa härliga djur?
Kaba är den sociala och klumpiga typen, han kan fälla sig raklång över dig och bara njuta av uppmärksamheten han får. Hampus är Scheriffen ;), han är den största och allvarligaste, men ganska söt ibland :). Laku är min systers lilla pisspottan :DD, han har alla möjliga urinfel man kan ha, men söt är han ju då han jamar med sin kvinnliga röst.
Vi har haft katt ända sedan jag föddes, och nu kan jag inte leva utan.





Hampus


Kaba


Kaba



Tandkomplex

Jag har vinda tänder! jag har utstående och inåtskuffade tänder! Ibland finns det dagar jag bara blir så ARRGG på dessa monster tänder. Mamma säger det är unikt, joo det är det ju, men nog vill jag ändå ha vackra och symetriska tänder. Jag skulle gärna använda tandställning ett år om jag bara fick de önskade tänderna.
Gaah, att man stressar för en så liten sak är ganska otroligt, men det är en del av mig många lägger märke till då jag tydligen ständigt går och ler ;), och därför vill jag att de ska vara fina :) . Men man är som man är!

                   Mina unikt vinda har-tänder <3            

upp med konditionen igen!

JAA! nuu börjar dom väntade träningarna igenn! jipii, dagen kan inte bli bättre, så länga som man vänta på att komma i gott skick igen! sköönt att röra på sig och komma och kasta och lyfta flickor i luften ^^ !
Igår var jag en hel dag med min kusin, då jag skulle cykla hem med min pojkvän konstaterade vi (once again konstaterar jag något) att det regnar som fään. Ösregn, dyblöta blev vi ju, men sen var vi hemma igen och åt batong ;)). skönt!
Men nu och packa mina träningssaker!
HEJDÅÅ!

RSS 2.0