hemma igen

veckoslutet i Åbo blev lyckat, har shoppat och är mycket nöjd med mina köp, skall visa bilder senare då jag får in dem på min dator.
Var just på bodypump och en anna 1 timmes träning, är slut och vill ligga i sängen. och tänbkter göra det nu! Så ha en skön fortsättning på söndags kvällen! ät mycket pepparkakor, snart är julen här!
kram

Är alla sjuka!?

Åhh! Kan inte alla bara bli friska så man kunde träna ordentligt! Skall snart på junior träningar, och fick veta att nästan alla flyers är sjuka, med flera från laget. Vi har inte fått nästan något gjort nu på en tid igen och det börjar räcka nuuu! måste få något gjoooort! Stress!

katt fnatt

Om man en gång haft en katt kan man inte leva utan dem.. Så har det iaf. blivi för mig.. Just nu är min lilla kaba favoriten ;) . (+hampus självklart)


ledig dag vol.2

Jappjapp, här sitter man då igen, hemma framför datorn, har inget prov idag vilket betyder att jag igen är ledig. Idag skall jag och simma sedan till gymmmet/punttis/salille jau! Skall träna hårt hårt så att jag är riktigt slut slut och inte orkar något mer, för annors kommer denna dag att vara mycket tråkig tråkig!
Vädret i södra finland håller på att ta livet av mig. vi är i mitten av november och det regnar och är plus 5 grader! JAG STÅR INTE UT! Jag blir deppig, innåtvänd och sur då det är såhär.
Kanske shopping rundan på lördag hjälper lite grann..
Vi skall då altså til Åbo på lördagen, jag skall sova hos min syster ( om jag förstått rätt ) och mina föräldrar på hotell ( om jag även förstått det rätt.. ) och sedan skall vi ut och äta, shoppa, chilla jau! hoppas det blir bra.
Jag borde skrapa ihop 137e någonstans ifrån, eftersom man igen skall betala sina studentskrivningar. Måste nog säga att FAN vad det är dyrt att skriva studenten!
På fredagen skall vi fira min kära kompis 18års dag, jag hoppas vi får några fina bilder, det har varit lite tomt på bilder i bloggen nu igen.. Annors får jag taa nåå snygga bilder på mig själv igen hehe.
Nuu skall jag ringa pappa och fråga om vi kan gå och ta ut mitt körkort, det har nu kommit ;)).
Ha en skön dag allihopa!
Adios

ledig dag

aahh.. prov veckan har börjat och jag som har så tomt schema har typ inga prov heller.. så de blir mest lediga dagar för mig. skönt att bara ligga. men en dålig sak är att man inte vet vad man skall ta sig till heller. skulle villa röra på mig, men orkar inte riktigt. borde jag gå och simma? kanske på en länk? gaah svårt.
igår började vi öva till FM tävlingarna ( finlandsmästerskap i cheerleading altså..), och nu kommer stressen igen, är jag med i tävlingslaget eller inte. håret kommer säkert att börja falla av.
men nu måste jag ta mig i kragen och fara ut på länk.
ha det så skönt!
g'bye!

svettsvett och mera vatten!

Joodå idag har jag då varit på spinning, bodypumd och nån xtrem bogygrej efter det, jag har hållit på i 2 timmar, och det känns verkligen! Jag har svettats såå mycket att man kunde ha fyllt en bassäng med det.. kanske inte det fräschaste men .. Nu måste jag dricka massor med vatten för att få tillbaka allting jag svettat bort. okej men nu nog talat om svett..
idag är det Talent Suomis final, och OBSOBS! där är med ett lag från min cheerleading förening, HAC, inte altså och visar något cheer, utan och hoppar och heijar bakom en finalist :) .
Nu TALENT!

jag saknar

Michael Jacksons närvaro helt otroligt.. kanske lite löjligt, men nu när jag verkligen har förstått att jag ALDRIG kommer att få se honom live... så har jag verkligen förstått det! och det är inte alls roligt!! :(
Sitter och lyssnar till hans alla skivor som jag fick i födelsedags present, han bara är såååå sjuuuuukt braaaa! Forever den bästa sångaren/dansaren/världs räddaren enligt mig! '
var och såg This Is It då den kom ut, han är så kärleksfull och snäll ''L-O-V-E'' ''with love, only with love''
Vila i Frid kära Michael<3


VINTER!

Ja som sagt är det inte vinter här i min stad ännu, så jag måste trösta mig själv med att kolla på lite vintriga bilder :). här skall ni också få se!



filmanalys

är inte roliiiggtt! Jag orkar inte kolla igenom en film om och om och om och om igen för att hitta bildspråk, symboler och annat shait. imoron skall vi ha en presentation om No Country For Old Men, boken och filmen. Vi skall analysera boken och filmen, sedan jämföra dessa två. Och jag skall då altså analysera filmen av dessa tre saker, och det går inte så bra som säkert märks.. och desutom gör detta väder det ännu värre, efrtersom det regnaaar! jag hatar ''vintern'' i södra Finland, det regnar till i mitten av December, om man har tur så är det en vecka snö på marken, sedan vattenvatttenvatteeeenn igen.
jobbigtjobbigt.
Nu måste jag fortsätta på mitt arbete. Hoppas ni andra har något roligare för er ikväll :).
ha de så bra!


borde städa..

men jag orkar inte just nu.. men jag är ännu så besviken att jag inte hittade min andra yllesocka på morgonen, så jag måste städa för att hitta den..
idag var jag riktigt trött då jag skulle stiga upp på morgonen, måste sova xtra 30 minuter för att ens kunna tänka mej att stiga upp.. det är troligen detta fula väder som gör det, jag brukar bli piggare då snön kommer.
just nu väntar jag på att min pojke skall komma och hämta mig här hemifrån, min buss till h:fors går 15.30, sedan träningar från 17-19.. idag skulle jag verkligen inte alls ha lust, som jag sa är jag myyyyccckkeet tröött.
På lördagen var vi till h-fors och shoppade lite med 2 av mina cheer vänner, sedan på träningar efter det.
Jag hittade denna härliga halsduk, och ett par mega tjocka leggings från Gina, bra köp tycker jag.
Så såg jag även ut idag :) .
men nu körde min sötnos in på gården, det betyder altså HEJDÅ! :)


att hinna eller inte hinna

Har inte så full dag idag, men ändå känns det som om man inte skulle hinna.. har två håltimmar, slutar klockan 3, skall till stann och köpa ett par strumpbyxor, efter det juniorerna, sedan göra mig färdig på en timme, troligen i den skolan som vi tränar eeeeeh, sedan iväg till amarillo där vi skall fira min väns 18 års dag, efter det till ddet nya stället som öppnar, sen igen joina mina vänner... Gaaah hur skall jag fixa allt detta? Superman, snälla var min kusk idag.. 

Jag är ganska så besviken på min skolas skolmat, den var mycket bra då jag började här, men pga. den sk. dåliga ekonomiska situationen har maten blivit såååå mycket sämre. Ingen ost eller skinka, ALLA maträtter smakar typ SAMMA, ingen gröt, inga mångsidiga brödsorter.. Men konstigt nog kan de ändå köpa en MJÖLKMASKIN! oooh jaa, för den kostar ju ingenting asså.. -.-

Men nu till dagens fråga.. hur skall jag ha mitt hår?
hittade en bild från sommarens bröllop vi var på.. kanske jag skulle lägga upp mitt hår så?


med bil till skolan

spännnande och tufft att nu äntligen få köra själv till skolan! idag var jag då altså första gången med mammas bil till skolan, hoppas snart igen ;).
Imorgon skall jag och fira en min väns 18 års dag till en restaurang, efter det måste jag joina familjen till en vip bjudning till ett ställe som kommer och öppna här i min hemstad, det är då altså en restaurang/pub som öppnar. Efter det kommer jag troligen igen att joina mina vänner i nattklubben!
Det känns som om jag helatiden skulle vara påväg nånstans och festa, och jag låter som själva alkoholisten själv, men som tur är jag inte dendär ''alkoholvännen'', jag vill bara ut och dansa :) ! Och imorgon skall jag önska mig Michael Jackson, eftersom de bara spelar allt detdär ''UNZUNZUNZZ!'' shitte som är bra och helt okej, till en viss gräns..
Imorgon har vi hobby dag i skolan, skall troligen klä mig sommm.. surprise surprise CHEERLEADER! men eftersom det är så kallt måste jag ännu fundera lite..
Jag hoppas det kommer att komma mycket snö under den snaraste framtiden, väntar på allt det vita, och på att åka snowboard! och OMMM det inte är vitt på julen så SMÄLLER jag! OKEI?! jag SMÄÄLLEER!!

Japps, men nu skall jag once again joina mitt skrutt i sängen, skall äta naturell kvarg med blåbärssoppa på! skall bli gott ;)).

Trevlig fortsättning på kvällen! :)

vaknade på dåligt humör..

men sedan WHÄÄÄM såg jag ut genom fönstret och såg den vita världen! Det hade snöat under natten! allt det vita räddade min dag, eller iaf. min morgon..
Idag var jag och talade med min klassföreståndare, hon klagade om min ena 4 jag har i en långmatta kurs, men det roliga är , ATT JAG REDAN VAR PÅ OMTAGNING!! Men dom fjantarna hade inte ändrat det för ett och ett halvt år sedan! NEJ DÅ, det skall du börja klagas om att JAG inte skött mig, men det är också felet i DEM! GAAH!
Och som salt på såret måste jkag göra någon sävlade presentation om nåå tidningar jag inte bryr ett skrutt om, allt det bara för att jag missade en BOKMÄSSA! Där man bara går omkring och gör inget.

MEN! Jag var just ute och körde med vår bil för första gången, det gick jätte bra och är nu på bra humör :). Men nu ska jag och ligga brevid min gulleprutt :)).

ha det så bra allihopa!

såå såg jag ut idag :).


körkort...CHECK!

Jaa nu finns då körkortet i fickan, bra känns det, och det var en felfri inssi, vilket är ännu bättre. Vissa saker tänkte bli ett fel, men jag hann rädda situationen ;)). Idag på kvällen skall jag ut och köra!
Mamma: ''med MIN bil??''
jag: ''du kan ju komma med i bilen om du vill''
*tystnad*
mamma: ''..jag tror inte jag vågar... du kan ta pappa med dig!''
Najs mamsen ;).

Idag skall jag på teater och se en pjäs som heter körsbärsträdgården. Jag hade självklart HELT glömt bort att jag skulle dit och måste nu i sista sekunden meddela åt mina tränare att jag inte kommer på träningar, gaaaah. VILL PÅ TRÄNINGAR!!


Här är en bild av outiften jag tänkte ha på mig till teatern.
''jackan'' och bältet nytt från Vila


Fan också

Nu skall ni få höra..
Jag älskar gröt. Men inte utan mjölk. Idag på morgonen gjorde jag gört åt mig. Sedan hällde jag mjölk på min gröt. Mjölken var full med klimpar. MIN GRÖT VAR FÖRSTÖRD! Där for en hel massa gröt till spillo. Men tur hade jag gjort mycket gröt.

Idag skall vi träna 3 och en halv timme med junior gruppen, spännande. Hoppas vi får mycket gjort. Och hoppas det inte händer något farligt, att någon skadar sig eller liknande. *knocking on wood*

Igår var jag ute andra gången efter att ha fyllt 18. Jag bestämde mig att ännu också vara nykterist, fastän jag nu lagligt skulle få dricka. Alkohol är inte min grej. jag sportar hellre. '

Nästa veckas fredag skall vill till H:fors och fira en min väns 18 års dag, skall bli spännande att få vara med om H:fors nattliv :). Jag tror vi kommer tappa bort oss.

vädret blev så att säga kaki igen, ingen snö bara vatten,fuktigt,äckligt. Vill ha snö och vill och åka snooowboaard.

Men nu, tack för mig, nu måste jag packa väskan och göra mig klar för 3 och en halv timmes ropande åt juniorer. haha kanske inte riktigt så dramatiskt, men högljud är jag!

Bye!

SNÖ!

Torsdagen den 5.11 var dagen då det för första gången i år kom duktigt med snöö! Härliiiiigt, men det har nog smultit bort nu, men iaf. var det där en tid..
Idag skall jag på junior-träningarna och träna med flickorna, jag är sååå stolt över mina flickor, de har lärt sig masssor under det senaste året. Jag hoppas deras/våra nästa tävlingar kommer gå bra! De är verkligen värda ett bra pris!
På kvällen skall jag se till slut filmen No Country For Old Men, orkade inte se hela igår kväll eftersom klockan var mycket och M och jag var båda såååå trötta..
Imorgon skulle det bli festande, men jag tror det blir chill istället :)!

Kramar

Den bästa födelsedagen EVER!

Haloi!
det var en tid sedan sit, once again, men jag har måsta hämta mig från den förfärliga shocken jag fick då massor av mina vänner står i vårt vardagsrum och ropar SURPRIIIISE då jag stiger in i rummet efter en förfärlig början på 18 års födelsedagen!
Min syster har i en månad planerat en 18 års surprise fest åt mig, hon hade talat med mpnga av mina vänner, som sedan måste vara tysta om det i EN MÅNAD! jag kan inte ännu heller förstå hur någon kan hålla sådant hemligt i en månad :D, eller så är jag så dum och blåögd :DD.
Dagen blev perfekt och vi avslutade den på en nattclub med reserverade bord och champagne.
MASSOR MED TACK TILL ALLA ÄNNU EN GÅNG!
och en XTRA STOR TACK till min syster :))!

Här kommerr lite bilder:

kära ssystramii


härliga kramar av alla

haha, en av mina favorit bilder :D

så såg man ut :)

RSS 2.0