människan är aldrig nöjd

då det inte kommer någon snö vill man att det bums skall börja snöa, då det kommer massor med snö klagar man på att allting skall smälta bort genast. Är vi någonsin nöjda? men iaf. här har ni lite vinterbilder som jag var ute och tog med mina kusiner



usch så det blev mycket av mig. Men skit samma, nu skall jag äta något gott!
trevlig vinterdag åt allihopa!

mixed feelings

Jaa hej igen! det var en tid sen once again. Under denna långa tid då jag inte hunnit/orkat skriva i min blogg har jag:
- skottat gården från all snö som det bara kommer mer av
- väntat på min bänkskruddar dräkt
- skrivit modersmål textkompetens, studentskrivningar
- väntat lite till på min bänkskruddar dräkt..
- vunnit FM-silver!!
- gjort engelska hörförståelse, studentskrivningar
- stressat

Japp det var vell det. PLUS att jag inte har hört av M sedan förra onsdagen eftersom deras 4 dagars läger sedan också blev ett 6 dagars läger.. Så jag hoppas jag får höra av honom snart. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
I övermorgon är det bänkskruddar dagen då alla sistaklassister i skolan skall klä ut sig enligt något tema. WELL! Min dräkt som jag beställde för två veckor sedan från USA har inte kommit.. så får se hur den planen kommer uppfyllas. (!!!!)
Gaaah det är så stressigt att vara blivande student. Allting skall fixas och allting skall skrivas och allting skall läsas ÅHH! gud hjälp mig.
nu skall jag sluta stressa, se på lite TV och göra det jag är väldigt bra på: ÄTA! ooh jaa..
ha det så bra!

OJOJ!

Har inte uppdaterat på en tid! Jag beklagar!
Det är 2 dagar kvar till FM tävlingarna! Det var sista vanliga skoldagen igår! Det är EN VECKA till studentskrivningarna och textkompetens! jag har beställt min bänkskruddar dag dräkt! Det har kommit masssssor med snö och alla grannar är avundsjuka på oss då vi plogar gården med en traktor och de själv måste puusta och stööna med spade! Oj så mycket det händer här!
Jag har konstaterat att jag inte är bra på textkompetens. Jag får alltid ynka 2 poäng av 6 poäng. Jag känner mig så uuuusel. Jag hoppas bara på att jag blir godkänd och student!
I övermorgon tävlar mitt lag i Finlands mästerskaps tävlingarna! Vi kommer inte troligen att ha en chans mot dem som nu vunnit i kanske ööö...10 år i rad, men vi kommer att tävla för fullt mot de andra 2 lagen, vilka inte kommer att vara lätta att vinna. Men vi får hoppas att vårt program lyckas och att vi kommer 2:a!
M har varit hemma nu sedan söndagen och det har varit väldigt skönt att få vara tillsammans. Idag drar han iväg för att tävla i FM i simning. Vi håller tummarna för honom!
Nu måste jag börja kolla hur jag skall komma på träningar idag..
btw. jag hade samhällslära prov idag och det gick inte så jätte bra.. men godkänt är det nog. Det är velan det som räknar, iaf. enligt min mamma :)))!

ha de bra!

RSS 2.0