försenad uppdatering..wooops

Hej igen!
Jag är ledsen för den långa pausen jag haft här på bloggen, men nu har jag tid igen!
Jag har varit på gym nu 3 dagar i rad, och det käns verkligen i alla muskler, ganska skön känsla av att man gjort något.. Skall fortsätta med det nu en tid, jag behöver mer kraft i övrekroppen, muskelrna har tinat bort då jag haft så lång semester från cheer träningarna, vill träna igen! Träningarna börjar igen på Lördag 1.8 ! Jipii! Tyvärr är det ca 5 stycken som slutat i vårt lag, så vi måste kämpa på!
Idag tänker jag ta det lugnt och bara chilla, ska se om pappa tar mej med och äta någon god lunch, skulle sitta fiiint i min hungriga mage!
Jag har konstaterat att vår dator här hemma är uuuuuuuusel (ibland helt okej) , den vill inte bara funka som man vill, det tar typ 15 min för EN bild att laddas upp här på bloggen! Sjuuuka tider! gaah. Här nedan är en bild av mig för 2 dagar sedan, köpte den nya kjol då jag var i Tallin, diggar den verkligen ;)).

Ha det så skönt och njut av de sista semster dagarna!
Tills nästa gång, Goodbye!

summer look

ojoj, ont om tid

Nuuu har jag äntligen lite tid att sätta mig ner och berätta lite om min vecka! Igår var jag två gånger på punttis, och det käns verkligen. på onsdag var jag 5 timmar och tränade akrobatik såhär inför träningarna som börjar nästa veckas lördaagg! jeij! det var roligt, var där med några vänner. På tisdag hade jag junior gruppen igen, det gick underligt bra och vi fick mycket gjort, suveränt! idag är det igen junior träningar och efter det kör jag iväg med min lättmotorcykel till min väns sommarstuga, skall spendera en natt där tillsammans med mina vänner :)). hoppas jag får några fina bilder att visa!
Snart kommer syster min hem och då ska vi tvätta bilen! haha, får se hur det lyckas ^^ .
Men nu iväg och ta lite morgonmål.
ps. jag har konstaterat att jag ofta slutar mina inlägg med att jag går och äter något :DD.

tere tulemast, kiitti menemast

Snabbt gick det och så var man hemma igen.. Det var då en livsam båtresa man varit med om, verkligen en partybåt var det ju.. folk överallt, hela dansgolvet fullproppat.. det var roligt, men skönt är det att vara hemma! Idag suger vädret riktigt förfärligt mycket måste jag säga, regn regn regn + lite vatten kommer de (försökte vara rolig -.-) . Man måste försöka pigga upp sig lite grann på något sätt iaf.. Idag börjar bilskole teorin för mig, blää vad tråkit att sitta och lyssna på sådant.. men måste man så måste man ju!
Nu och äta litegrann..

ADJÖ!

drömmar

Vet ni att..I natt drömde jag om Michael Jackson! Jepp, kungen av pop är tillbaka i mina drömmar igen! Jag drömde att någon försökte mörda honom, men jag räddade honom! vilken hjälte feeling jag fick altså! Men blää, fick mej bara att sakna honom mer.. Det är ännu också svårt att förstå att han verkligen är borta, han fanns alltid där, nu finns han inte längre..  Han var verkligen den största tycker jag, och han ÄR även än i denna dag den största.. och kommer vara det. Hans musik gör mig på bra humör VARJE gång! Om han bara kunde leva ännu.. Han var för ung för att fara till himlen..


In loving memory of the King Michael Jackson <3

 

aaw

Jag fick höra några söta ord av min lilla fjantus :))))
"heldre strider jag med dig än att jag är utan dig"

och sedan den humoristiskare:
"heldre helvete med dig än himmel utan dig"

aaaw puss på dej också <3 :))

MAAAT!

MAT är ett av de bästa jag vet! ni vet int hur HUNGRIIIG jag var när ja kom hem cyklandes idag, ajajj ja tänkt svimma då ja kom fram till hemdörren! Men sen fick jag mat <3 , och allt blev bra!
jaa det var det om maten.
Jag vet inte vad ja ska sätta på mig imoron då vi far iväg på kryssning! tunika? mini shorts med topp? klackskor? gladiator skor? leggings??? HAR INGEN ANING! jag vill iaf. vara bekväm om man måste ränna omkring på båten. måste fundera ut detta ennu idag.
Men nu tror jag jag drar iväg till pojkvännen min, eller så kommer han hit! vet inte ennu vilkendera.
Jag har svårt att bestämma mig idag märker jag :DD . kanske det går över. nu HEJDÅ!

Ha det så bra!

Snart iväg

Måste börja packa mina grejer inför träningarna med Junior-gruppen idag om några timmar, skall vara sportig och CYKLA till platsen där vi ska träna! och så måste jag börja packa inför imorgon, för då drar det iväg mot Estland med min pojkvän och några andra :) . Hoppas det blir en lyckad kryssning med bra väder! Och så hoppas jag på mycket rearearea i Tallin ;)).

Ha det skönt
!

Hoppas på bra väder hela v-slutet, iaf. ute på havet! iik.

Cheerleading 4 life

Dessa första inlägg får bli en presentation av mitt liv bestämde jag mig nu.
Jag är då altså cheerleader i föreningen HAC i laget X-ray.
Jag började min karriär som cheerleader i min hemort för typ 4 år sedan, där lärde jag mig nog inte så mycket, men sedan fick jag chansen att åka till min huvudstad och börja i ett lag där. Jag kom med och sedan dess, ca 9 månader sedan jag kom med, har jag varit med i två tävlingar och vunnit silver och brons. Senaste tävlingen var Europa mästerskap.
Detta är det bästa jag vet, och jag liiiiider då jag inte får göra det.
Dessutom drar jag egna grupper också som jag tränar 3 gånger i veckan, så jag har cheerleading 7 gånger i veckan om man räknar med mina 4 gånger som jag själv tränar.  Just love it <3

På bilden nedan lyfter jag med två andra tjejer den jätte vigulanta tjejen överst ;)). Ganska coolt eller vad?!


Scorpion Liberty

Fotografering

Fotografering är något jag verkligen tycker om, jag har alltid tyckt om att fotografera, någon proffs är jag inte, men roligt är det! Jag kommer fylla bloggen med bilder jag tagit nu och då, gamla och nya. Här är en bild jag nyligen tog, lite skakig, men ganska cool ;).

ps. jag sprang 10km idag, känns braaaa! :D


Spöket i rummet

Jag är visst ny här

Det är dags att presentera sig för den virtuella bloggvärlden. Jag är en finlandssvensk flicka från södra Finland, Miranda heter jag, sjutton år. Jag har aldrig varit bra på att skriva, men kanske jag skulle kunna ge detta bloggande en chans. får se hur det går :). Att skriva om sitt liv varje dag kan bli en utmaning, men varför inte? Jag får börja sakta men säkert!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0