sötnos(ar)

M och Kaba var söta :). kaba är den värsta famnkatten, han bara fäller sig var han vill, lägger sig på rygg och leker söt :) . Vilket m också gör ibland :D .


JULEN!

På julen var jag hemma med hela familjen +mormor och morfar. Vi hade masssooorr med mat, med det menar jag altså MASSOR! Det finns ännu kvar en bit av skinkan (31.12)!
På morgonen var vi först till mormor och morfar och äta den traditionella julgröten hos dem, efter det var vi hemma en stund med min syster (för det mesta gick jag och klämde och kände på paketen under granen ;)) och chillade.
På kvällen åt vi och sedan var det dags för att öppna paket!
Här är en kort lista av vad jag fick: en plattång för håret, presentkort, sockor, vanttar, ikea stuff. Det var najs!
Nu lite bilder !

En del av vår gran ;D

Kaba hittade också paketen

Hampus njuter

spår i snön

det var en tid sen jag skrev, igen en gång, julen kom och for och nu skall jag berätta hur min jul gick till :).
Då snön kom skulle min lille korv, altså min katt kabanossi, ta en titt ut i det vita.. Han är en ganska rädd katt så först ville han inte ta sig nära dörren, men sedan blev han modig och tassade runt i snön en stund!
här ska ni få se! han är så söt :))

Först måste han kolla in snön.

han är så mjuuk och luddig :))

han vågade!

one day to go

Julen närmar sig och idag tog vi in julgranen. jag hade lite Pimp mig julgran för mig här för en stund sedan, det var skoj. Jag har aldrig tyckt om allt detdär glittret som skall hänga överallt, jag tycker mer om att hålla det enkelt och i små mängder.
Jag pynttade lite julkort och fixade de sista julklapparna, snart skall alltind ställas under granen! Orkar inte vänta på att få öppna alla paket!
Det bästa med denhär julen är snön tycker jag, förra året var sååå tråkigt då det var så grått! men nuu är det vitt, och i stora mängder verkligen!
Nu ropade mama på mig, " Miranda! Kom och lägga paketen under granen!" , jag gör som hon säger :) .
Ha en trevlig kväll :). Imorgon kommer tomten ;) .

vinterbilder

Jag bestämde mig för att ta lite bilder medan jag var ute.
Vintern är här!



JULSTRESS!

Jag beklagar ytterligt att jag varit borta så länge! Men vet ni, julen är här och det innebär julklappar, julstädande, sista skoluppgifterna som skall lämnas in före jullov, träningar som man inte egentligen skulle hinna på, snowboarding, vänner, familjen m.m. Altså har man fullt upp 24/7! Helt sick!
jag har nu köpt åt 3 personer julklappar för 150€!! I andra ord är jag altså pank. 29€ på kontot. om inte de 3 personerna är nöjda så smäller det :DD.
Just nu SNÖAR DE HELT MASSOR där ute! Helt mega najs! Jag blir på så bra humör då det snöar! Och det skall hålla ända till jul! Wooooow, de e faktiskt någonting nytt, för vi har inte på länge haft en ordentligt snöig jul! Nu är den här, så tar för dig, snön faller idag! Snöstorm rättare sagt.
Jag VET att jag inte lagt in nåå bilder på en lååångt tid, så jag hoppas jag orkar ta mig i kragen nu i dagarna så ni får se lite bilder :). senast på julen iaf.! Då kommer också syster storstadskvinna hem med sin canon som jag tycker om att ta bilder med :).
Men nu måste jag ut och stå i snöstormen! DE E SÅ KUUUL!
Ha en skön väntan på jul allihopa! Kom ihåg att inte stressa ;) .
Heisveis!

OMG!

hääääredumilde det var då länge sedan jag var här! Jag beklagar djuupt! har haft fullt upp med jul-grejjande och jaa tyvärr har jag inte haft någon lust att skriva eftersom jag endast har skrivit och skrivit på skoluppgifter blää!
SNART ÄR DET JUL MINA VÄNNER!
Men snön fattas ännu också här i södra Finland.. blää.
Just nu sitter jag i skolan och fixar på ett hälsokunskaps arbete.. Det är helt roli..SKIT! ORKAR INTE skriva någon mat-motion-sömn dagbok, eller vad jag tycker att hälsa är. blaaablaablaa. jag märker lite skoltrötthet då jag läser denna text. Men 12 år har man ju suttit i skolan så jag undrar inte..
Men vet ni att imorgon skall jag kanske ut och chilla lite, hoppas att det blir roligt :). PLUS att jag imorgon har 6 timmars träningar. NICE!
men nu kära ni måste jag fortsätta att skriva en analys om min motion-mat-sömn dagbok HIPPHEJ! jag lider.
Ajöss!

svårt att göra något man egentligen inte måste göra

iaf. då man talar om att få sova. idag steg jag upp halv 8 för att komma till skolan och fixa en presentation om Tove Jansson. Skulle annors inte ha måsta göra något, ingen skola ingenting. Men tur så har man gott sällskap, eftersom jag skall ha presentationen med en vän. Och här har jag nu suttit, klippt, klistrat och tagit bort i vår powerpoint. Powerpoint är föresten inte det lättaste! Det gick en tid före man hittade knappen ''spela bildspel'' ..
idag kommer mitt busskort till h:fors att ta slut, bara såhär by the way..
På Torsdag blir det självständighetsbal, väntar mycket på det. Har för det första lyckats lura med min pojkvän och för det andra får jag ha på mina nya snygga klackskor som är ÿber höga åt mig (är inte dendär klackso-typen..) så man får se hur det kommer gå då jag klamppar in med dem ( eller kanske jag kryper.. ?).
Mina ben är såååå sjuka ännu också efter söndagens träning (igen bara såhär by the way..) !
Jag önskar att de snart skulle komma lite snö.. Har inte ännu heller någon jul feelis då det ser så brun.vått,grått,fult,tråkit,deppigt ut där ute.
Men nu nog pratat! Måste fortsätta på presentations-fixningen!
ha en skön tisdag allihop!
wingahoo (så säger dom i pocahontas i think.. )

RSS 2.0