potatismos

så känns min hela kropp som! Jag är HELT slut! Har varit på 40mins länk, simmat i 45 minuter, varit på 1 timmes powercore. Jag kommer att sova väldigt gott i natt kan jag säga!

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera med bilder och stuff, men jag skall försöka göra det bättre nu! Har ju några nya klädesplagg att visa er!

Men nu ropar min kropp "BASTU!" så nu måste jag i bastun och "lösa upp mig" (ingen aning vad jag menar med det men det lät iaf. bra i min hjärna..) och sedan skall jag bara ligga i sängen och kolla på TV! Skööööönt!

Ajöss!

4 dagar kvar

tills M kommer hem. Orkar inte vänta mer. Det känns som om dagarna skulle gå långsammare än någonsin förut.. Så för att få dagarna att gå lite snabbare måste jag ha något att göra!
Idag skall jag och springa+simma med en min vän, vi springer först en några kilometers länk och fortsätter sedan med simning, skall bli skönt att få röra på sig!

Imorgon har jag träningar, på onsdag har jag junior träningar, och så är det redan torsdag! Tjohej!

Men nu spolar vi bakåt tiden och ser hur veckoslutet gick!
Fredagen var riktigt lyckad, först börja vi med lite chill hos min kompis (det är alltid lika roligt att få höra lite skvaller ;) )och därifrån fortsatte vi till baren. Jag var hemma redan vid 1 tiden, men det räkte riktigt bra åt mig, jag brukar aldrig orka vara ända till kl. 4 på morgonen, sjukt hur människor orkar.
Lördagen var också lyckad! Då var jag och firade min väns 19års dag. Jag stack iväg hemifrån först 22.00, så det blev bara några pizza bitar hos henne och sedan for vi iväg till baren! Den natten var jag hemma redan halv 1, var så trött att jag somnade genast.

påsken är snart här! Får se vad man kommer på att göra. Men mer om det en annan gång!

Nu packa och snart iväg mot simhallen!
Hejdåå!

Regnregnregn.

blää vad tråkigt med grått väder.

att göra.. behöver något att göra!

Jag är sååå uttråkad! Jag vaknar 8 på morgonen och efter det sitter jag bara vid datorn eller så ser jag på TV! Jag gör det i 5 förfärligt långa timmar och efter det kommer jag på en orsak för att få cykla till stan.. Gaah, t.o.m skola skulle vara bättre (otroligt, men sant)!

Jag vet inte hur jag skall orka vänta till nästa vecka. M kommer hem först då. Men nu fick jag också veta att han kanske inte alls kommer hem. Så egentligen väntar jag inte på nästa vecka för då får vi veta om han alls kommer.. Ibland önskar jag (mycket ofta ärligt sagt) att vi inte hade värnplikt i detta land. Skulle kunna vara som i Sverige, du gör det om du vill!

Men vet ni! Ikväll blir det tjejkväll och jag hoppas det blir en lyckad en!

Idag skall jag cykla till stan, äta lunch med mamma(jag äter hon tittar på), kolla igenom butiker och spendera tid på stan tills junior träningarna börjar kl.16, efter det bär det av till tjejkvällen. Måste planera vad jag skall ha på.. DET skulle jag föresten kunna göra just NU! Så skulle jag ha något att göra! jajjamän!

hejhej!

God morgon!

Idag vaknade jag redan kl.8 till att en av våra kattor satt utanför mitt rum och skrek för full hals (så lät det som iaf.)! Tycker inte ni också att allting låter dubbelt högre på morgonen? Ibland tror jag det är rock konsert utanför mitt fönster då min mobil väckarklocka ringer på morgonen..

Igår då jag cyklade hem på kvällen hände det en sak som jag mest avskyr då jag snabbt vill hem med cykel! Växlarna slutade fungera! Så jag cyklade där med låg växel och trampade så fort att det MÅSTE sett dumt ut! Jag försökte dölja det med att cykla otroligt långsamt så att jag inte behövde tramppa så fort. Irriterande.

På måndagen skall jag och klippa håret mitt så jag kommer att få en ny hår-look! Jag vet inte ännu hur jag vill ha det, men med denhär modellen som jag nu har orkar jag inte längre med! Det är alltid lika roligt att få "nytt" hår! Eller vad?
Jag hittade denna gamla bild då jag sökte en bild på olika hårstiler jag haft. Denhär stilen tyckte jag mycket om, det är kort ovanpå huvudet och längre under. kanske får det bli det igen ;). Får se! Jag lägger in bilder av mitt "nya" hår på måndagen!


(gud så jag ser ung ut.. Såå söta kinder  (  ._.  )  )

Nu skall jag se på Mcleod's daughters!
Hej då!


otroligt

Jag och mamma bestämde oss för att gå runt i butiker och kolla om där fanns något billigt och bra. Jag berättade åt mamma att jag hade sett 2 snygga rockar i 2 olika butiker. Vi kollade igen båda butikerna.. men vet ni, det var inte jag som köpte rockarna.. Det var MAMMA! Hon köpte BÅDA rockarna som JAG hade hittat! Och en på REA t.o.m :DD. Helt otroligt! :D
Men som tur så kan jag också använda dem, så se upp mamma för jag tänker använda dem som om de vore mina egna! ;DD.

Men nu godnatt!

Green eyes, yeah the spot lights, shines upon you

Solen skiner idag igen. Igår kände jag nästan inte igenn mig själv, jag var på så glatt humör, något som jag inte varit på en tid. Mycket har stressat mig, och tro det eller inte, detta vinter väder (som jag egentligen ÄÄLSKAR mest av alla årstider) deppade mig eftersom mörkret inte verkade ta slut. Men nu äntligen börjar humöret och vädret bli soligare igen!
Jag har haft lust att shoppa nu en tid, och snart kan jag inte hålla emot längre, ifall mamma säger att "men Miranda, du har så mycket kläder, du skulle inte ha behövt köpa detdär!" då jag kommer hem med tusen shoppingpåsar så tänker jag skylla på det härliga vädret som gör mig på detta humör! Man måste ju fylla garderoben med nytt stuff nu när det är vår- och sommarkläder som gäller! ;)
Mamma skall idag få sitt hår klippt, och på samma gång hoppas jag hon får bokat en tid åt mig också, mina hårtoppar delar sig i tusen och en delar, förfärligt!
Jag väntar på ett lyckat veckoslut som jag kommer att spendera med mina vänner. På fredag blir det troligen bastukväll och efter det till baren, på lördag blir det lite kalasfirande och baren. (eftersom detdär lät som om jag vore värsta alkoholdrickaren själv måste jag påminna att jag till största delen är nykterist..)

Idag då jag vaknade och öppnade min rums dörr rusade min söta katt in för att önska mig en godmorgon. han är den sötaste katten jag vet. Här är några söta bilder på honom som jag tagit för en tid sedan!



Korven min <3

(älskar föresten coldplays Green eyes låt, påminner mig om min härliga M som just nu springer ute i skogen ;D )

JAAA!

Sista skrivningarna IMORGON! Jag är på såå bra humör nu, har haft ett skönt veckoslut med M, har inte stressat något eftersom geografi skrivningarna är förbi. sköntskönt
Från och med imorgon kommer jag vara ledigt varje dag, så nu måste jag komma på program åt mig.. Skall iaf. röra på mig varje dag, cykla, springa eller annan gymnastik.

Och snart är det påsk!
På påsken kommer M att vara hemma hoppeligen i 4 dagar, mycket trevligt tycker jag!

(haha, konstaterade just att mina 6 framtänder ser ut såhär:  fram-bak-fram-bak-fram-bak, ingen vacker rak linje där inte NEPS! Det skall vara snett och speciellt... stöön.)

Jag tror försten seriöst att det kommer vara vinter resten av året! Det kommer mer och mer snö helatiden, snöhögarna är INOOOOORMIÖS!

Detta var ett random stuff inlägg, nu skall jag se på aaaaAAAMERICAN IDOL!
Ha en skön fortsättning på kvällen!


orkar inte

läsa meer!
Imorgon har jag geografi skrivningar, jag har nog läst, men borde läsa mer. Men min motivation har sjunkit till under noll och alltid då jag skall läsa finns det SÅÅÅ mycket annat intressant att göra som jag sen till sist gör istället för att jag läser. Till och med städandet är intressant! Och det är inte ofta jag tycker om att städa!

Jag har börjat planera cheer programmet för min junior grupp, vi skall tävla i Maj och jag hoppas vi hinner få programmet färdigt tills det! Det är alltid lika spännande att tävla själv, men det är alltid en lite annorlunda spänning då det laget som man själv tränar skall tävla! Hoppas allting går bra fram till tävlingsdagen!

Solen är framme idag igen så jag måste komma på något att göra där ute, kanske jag far iväg på en cykeltur i det sköna vädret. Vad skönt att sommaren snart är här, men lite tråkit är det då M är i armén..

Nu skall jag försöka läsa lite till på torka som natur hasard.. Önska mig lycka till inför imorgondagens skrivningar!

haha

På tal om att slöa så sitter jag just nu på den skönaste, men även den fulaste stolen ever. Den har tyvärr varit med om en hel del vandalism.. Gissa av vem?



Mina kattor tycks endera tycka väldigt mycket om stolen, eller så tycker de att den är väldigt ful och måste därför förstöras ännu mer.. stackars stol

slöa dagar

idag har jag inte känt för att göra någonting alls! Det ända jag gjort idag är att jag varit till stan en sväng där jag kollade igenom butiker med härliga kläder som jag vill ha mer och mer varje gång jag ser dem, har läst till slut "riskernas och möjligheternas värld", och nu sitter jag här. Medan jag sitter här försöker jag övertala mig själv för att cykla 6km till skolan där jag tränar junior gruppen idag..
Solen har visat sig under de senaste dagarna, allting börjar och smälta sakta men säkert och vårkänslorna börjar vakna. Fastän jag äääääälskar vinter så skulle det vara skönt att kunna cykla, gå på länk och sola i det varma vädret.

Men nu till lite andra grejer.
Kollade just på lite äldre foton från förra året, tänker sätta hit dom för att minnas det gångna året


en somrig bild tagen på ett bröllop sommaren 09'

en lite vitare bild tagen vinter 09'

sommar bild av mig och den lilla ugglan som tappade bort sig 09'


//Miranda

att vara kvinna

Ibland undrar jag att varför just jag blev kvinna? Kvinna, som enligt många inte skall ha vissa rättigheter, som skall sköta hemmet då min man är borta, som skall drabbas av den röda veckan som kommer en gång i månaden. Skall det vara så orättvist, att vi kvinnor ofta har det sämre?
Fastän jag ibland tycker att det skulle vara lättare att vara man, vill jag ändå vara kvinna. En kvinna som klarar sig fastän det ibland är orättvist. Idag skall vi vara stolta över att vi är kvinnor, vi skall minnas dem som ännu kämpar för sina rättigheter.
Nu måste jag lyssna på chaka khan-i'm every woman, härlig låt!

Ha en bra alla kvinnors dag!




sjuka tider

vi lever i. Såg på ett program här en dag där de berättade om fisket i världen.. Om fiskandet kommer att fortsätta i den takt det nu gör kommer vi inte att ha någon fisk mer kvar om 50 år. Oj vad trevligt med hav med endast lera och maskar i. 
En min vän berättade att även bananerna kommer att försvinna om torligen 50 år.
såå..
kanske det vore på tiden att ändra sig och heal the world.

tid för allting

men får ingenting gjort.
Mina sista gymnasie dagar tog slut för några veckor sedan och nu är jag helt ledig från skolan. Det är skönt med ledighet, men ändå vill jag helatiden göra någonting. Problemet är att jag inte vet vad jag skall göra, eller så orkar jag inte göra något. Jag har lovat mig själv att motionera varje dag, vilket jag nog gör i någon grad varje dag, men mer kunde man ju alltid göra.
Det är 2 veckor till skrivningarna och jag känner mig inte så väl förberedd ännu.. Borde vara lite aktivare sutderande, men orka.. :D
Idag fick jag en vitare framtand. Tandläkaren lade lite smörjor och grejer, lyste lite med blått ljus och såå voila hade jag en lite ljusare död tand :) .

Fastän jag äääälskar vintern och all snö, så börjar jag lite sakna sommar. Väntar på att få sola och bli brun, kunna gå på länk i solsken eller regn, vara med M på stranden och mysa. Men före allt detta måste denna massiva mängd av snö smälta bort. Vårt hus kommer säkert att ligaa under vatten då allting smultit bort -.- .

Detta var då litet kortfattat mitt liv just nu,
Men nu tillbaka till Geografins underbara värld!
ajöss!

RSS 2.0