eeh?

så var det tonårsflickorna som gick in på parfym avdelningen bara för att spruta en massa med parfym på sig och bara gå ut efter det. oh gosh. Det roligaste var att de inte ens var diskreta "Jag behöver parfym nu, jag vet en som doftar jätte gott!" och så sprang de in, sprutade lite parfym och gick snabbt ut...
Snälla säg att jag inte gjort så då jag var yngre.

en gäst i min säng


sötnosen :))

sommarvädret är här kära medmänniskor! Ta på er solglasögonen

Halåå! Det var en tid sen sist indeed. Jag har varit upptagen med att vara med M i 5 dagar efter att han på torsdagen överraskade mig i Lindex. "hej, vad gör du?" " Är i Lindex och prövar lite kläder, dudå?" "titta bakom dig." "ASDASDASSdaDDf??!!" .. Så gick det till tror jag.. :)) Nästan som ur en film tycker jag hihi.

Nu när jag är ledig från skolan och och tar det lugnt har jag börjat fylla min kalender med massor av onödig information.. Allting jag kommer på att skriva om den pågående dagen skriver jag in i kalendern.
Exempel: "Gott morgonmål nami" "VÄX HÅRET, VÄX!"  "åhh!Jävla!!!" (??)  "shit jag glömde strumporna hem!"
Detta är mitt liv gott folk. Haha



Min kalender full med allting jag behöver veta! :)


Ett moln kan jag se just nu, med andra ord är det BRA VÄDER GOTT FOLK,
sommaren är snart här!

Har inte orkat byta om så jag går runt i lösa kläder här hemma.

Nu skall jag byta om, fixa något att äta och sedan är det redan dags att cykla mot stan :).

dagen i punktform

-vaknat
-ätit ett gott fruktmorgonmål
-städat lite
-snart iväg mot stan med cykel (gaah, cykelhjulet nästan tomt -> tungt att cykla -.- )
-ganska dåligt väder.. blää
-äta med pappa
-föra cykeln på service
-träffa en vän
-med buss till H:fors
-träningar
-buss hem
-cykla hem
-maaaat
-sova

Det var det, mer hinner jag inte skriva just nu eftersom jag skall starta iväg mot stan med cykel nuu!
Ha en skön dag allihopa!

bra humör!

Idag började jag min dag med att springa och simma med min vän Essie. Efter det och äta jätte god mat med pappa, köpa lite frukt och just nu är jag hemma. Snart skall jag sedan cykla iväg till stan, ta bussen till H:fors, träna, bussen hem och cykla hem. En aktiv dag tycker jag iaf. Och tiden går snabbt också! Och så är det vips fredag och då kommer M hem <3
Nu måste jag fortsätta med att packa min träningsväska och sedan iväg mot stan!
Ha en skön dag!

ajoo! ps. HÄRLIGT VÄDER!

potatismos vol.2

ojoj så vi har tränat idag med min vän Essie! Vi var båda jätte trötta men orkade till slut, snygg jobbat tjejen!
I förra inlägget skrev jag att vi var tre stycken som hade samma klänning, men det far false alarm, vi är endast två. Men eftersom det är en ganska populär butik vi köpt från så kan det vara att det ändå uppkommer fler med samma klänning :DD

Jag har verkligen INGEN lust just nu att bara gå och sova som jag gjort nu i flera dagar! (självklart går man varje natt och sova men.. ) Jag skulle villa sitta uppe och prata om intressanta saker, dansa och ha det roligt, se en film tillsammans med vänner eller min pojkvän.. Göra något ROLIIIGT! M är fast detta veckoslut så det gör inte saken ett dugg bättre! Gaaah jävlarr. Måste bara gå och sova tror jag.. inget annat finns att göra.

Godnatt allihopa!

...

Tanken av att bli student är verkligen en trevlig tanke. Efter så många skolår är (hoppeligen) det värsta läsandet över. Jag är nöjd med mina bokstäver som jag har fått av alla ämnena och nu är det bara festen kvar.
MEN sen skall då allting fixas och köpas och lagas. Nu är student klänningen köpt, men två andra har den också, så det måste då fixas på något sätt.. Snart skall inbjudningskort också skickas iväg, och är inte jag usel på det? jodå. Vad skall ätas? Vad skall bakas? Hur skall mitt korta hår bli? Måste jag fixa helt ny student outfit då jag köpt allting utom skorna?
Jag hoppas verkligen allting fixar sig.

musikmixning på gång

Att mixa ihop musik till cheer program är inte det lättaste har jag konstaterat idag! allting passar inte ihop, delar kommer mittiallt till, delar försvinner, tålamodet räcker inte till, man blir arg då inget funkar som det skall osv. Man blir nästan lite tokig. NU har jag 'ntligen första delen någotlunda färdig, skall låta flickorna lyssna på den idag och sedan får de berätta vad de tycker, hoppas på att INTE måsta mixa om det igen! Det var så tungt puhhhstönpuust.

Vädret är grått och tråkigt. jag försöker bara tänka på den varma (iaf. hoppas jag att den blir varm..)sommaren som snart är här! Första Maj, vappen, är också på kommande och då skall det tammefan grillas! Ingen vapp utan grill och chill! Får se var vi spenderar denna vapp, förra vappen var vi hos min vän Sandra, här är en minnesbild från den vappen!


(tycker om håret jag hade då.. VÄX HÅRET VÄX!!!)

På tal om hår så funderade jag på att färga mitt hår rött igen. Det var über coolt tycker jag, piggt såhär till sommaren.


hur är det möjligt

Hur kan man sakna sitt långa hår så mycket? Aldrig trodde jag att jag kunde vara så besviken och ledsen så länge för mitt hårs skull! Jag har alltid varit den som provat på nya frisyrer och modeller, men nu känns det bara fel att jag har något nytt. Känns lite löjligt att känna så och tänka så men SÅ är det! Jag vill ha långt hår igen!

Påsken kom och gick och jag spenderade ett skönt påsklov med M. Han var hemma i 5 dagar, härligt. Nu är han hemma först om 10 dagar så nu måste jag vänta igen..

Jag tror jag börjar bli sjuk.. har haft ont i halsen nu i 3 dagar, och öronen har börjat värka. Gaah, just typiskt att bli sjuk EFTER lovet då jag kunde varit sjuk.. Hoppas mina motståndsceller (eller något..) kickar igång så att jag inte blir sjukare!

Nu vill jag ha mat, hungriiiiiig. ajöss!

inköp

Lördagens fynd i H:fors:


h&m rocken, gina tricot skjortan

händelserik tisdag (+onsdag), tyvärr nästan bara negativt

gaaah. Jag hade ivrigt väntat en tid på tisdagen,  jag skulle äntligen få mitt hår klippt just så som jag såg det i mina tankar. Men som ni säkert kan gissa (ta en till titt på rubriken) så gick det INTE ALLS SÅ! NEJ! ALLTING GICK FEL! Det som skulle vara KORT förblev LÅNGT och det som skulle vara LÅNGT blev KORTKORTKOOORRTTT!!!!1!11 När jag gick ut därifrån var jag så besviken, ledsen och arg så jag lade genast fast mitt hår så att jag inte behövde se på det i någon spegel eller i något fönster. mitt härligt långa hår är nu kort. Jag är fan ta mig så jäkla bitter för det! Jag ville ha det mycket kort ovanpå och MYCKET LÅNGT under! Men allting blev motsatsen.
Nåå efter att jag kommit hem från träningarna efter denna underbara tragiska situation ringer jag till min kusin som utbildar sig till frissör och sade att jag behöver hjälp OMEDELBUMS! Hon klippte det och det blev mycket bättre. Men jaa, självklart blev det kortare också, men iaf. bättre än det förra! Så nu får jag låta mitt hår växa i en evighet IGENN! UUUUUUGGHH!



Jaa, och på onsdagen fick jag parkeringsböter då jag var och söka M från busstationen. 5min var jag bort från bilen för att se att M hittar mig och då vi går tillbaka till bilen ser vi att de skriver en lapp åt mig och går sin väg. "FÖR HELVETEEEEEE" tänker jag ju självklart, skall allt skit hända på en gång eller???

japp. Hoppas påsken blir bra.


ps. iaf. har jag nu användning av denna som jag fick i julklapp


RSS 2.0